Čestitke Ministra Hadžovića mostarskom futsal klubu Mostar Stari Grad Staklorad na postignutim uspjesima

Datum objave: 11.06.2018

Danas, 11. juna 2018. godine, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović je ugostio predsjednika futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorad, gospodina Amela Bajgorića i člana upravnog odbora kluba, gospodina Alena Đulimana i uputio čestitke gostima na ostvarenim uspjesima u takmičarskoj sezoni 2017/2018. Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović je čestitao najboljem futsal klubu u BiH na osvajanju Pehara za prvo mjesto Premijer lige u Futsalu za sezonu 2017/18. i na prelaznom peharu Futsal lige BiH.

Ministar Hadžović je istaknuo da Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK podržava kvalitetne sportske priče i da će u budućnosti podržavati klubove koji pored ostvarenja ličnih uspjeha predstavljaju i ambasadore našeg grada, kantona i države.

Predsjednik kluba, gospodin Amel Bajgorić i član Uprave kluba, gospodin Alen Đuliman su se zahvalili na kontinuiranoj podršci Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK i resornog ministra dr. sc. Rašida Hadžovića.

Galerija