Održana svečana akademija povodom akreditacije Sveučilišta u Mostaru

Datum objave: 26.02.2020

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK, dr. sc. Rašid Hadžović, na svečanoj akademiji održanoj na Medicinskom fakultetu, uručio je Rješenje o institucionalnoj akreditaciji rektoru Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Zoranu Tomiću.



U skladu s Mišljenjem Komisije, Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete BiH uputila je Ministarstvu Preporuku za akreditaciju Sveučilišta u Mostaru, a u skladu s kojom je Ministarstvo izdalo Rješenje o institucionalnoj akreditaciji Sveučilišta u Mostaru.

U svom obraćanju ministar dr. sc. Hadžović čestitao je rektoru Sveučilišta, prof. dr. Tomiću i svim zaposlenicima i saradnicima na institucionalnoj akreditaciji. „Rezultati i Mišljenje komisije pokazuju da je Sveučilište u Mostaru kvalitetna visokoobrazovna institucija, koja je sa novim rukovodstvom dobila jednu novu dimenziju i kao takva treba biti nagrađena. Nadam se da ćete i u budućem radu vašu vidiljivost i rezultate podići na veći nivo“, kazao je ministar Hadžović.

Tokom svog obraćanja, rektor Sveučilišta u Mostaru, prof. dr. Tomić izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost ministru Hadžoviću i svima koji su dali doprinos kako bi Sveučilište uspješno realiziralo proces  akreditacije.

Galerija

Projekti