British Council: Program stipendiranja za master studije u Ujedinjenom Kraljevstvu za žene u STEM znanostima (Women in STEM)

Datum objave: 06.02.2024

British Council drugu godinu zaredom osigurava stipendiranje master studija za žene iz Bosne i Hercegovine, koje posjeduju diplomu iz oblasti znanosti, tehnologije, inženjerskih znanosti i matematike, a koje žele da nastave karijeru u STEM znanstvenim oblastima.



Program se provodi u suradnji sa tri univerziteta iz Ujedinjenog Kraljevstva: Cranfield University, University of St Andrews i University of Glasgow, koji su ponudili ukupno 44 master programa.

Kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine zajedno sa kandidatkinjama iz ostatka Zapadnog Balkana, centralne Azije, Turske i južnog Kavkaza mogu da apliciraju za ukupno 15 stipendija.

Uspješnim kandidatkinjama program stipendiranja u potpunosti pokriva troškove školarine za odabrani master program, stipendiju, vizu, troškove putovanja, zdravstvenog osiguranja i troškove IELTS testa iz engleskog jezika.

Rok za prijavu na univerzitete je: 30. travanj 2024. godine.

Više informacija o programu i uvjetima za prijavu su dostupne na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3Svdcyf

Informativni vebinari na kojima će se predstaviti univerziteti i ostaviti prostor za pitanja sudionika će se održati tijekom ožujka 2024. godine. Datumi će biti objavljeni na istoj poveznici.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti