VOLONTERI SVJETSKE BAŠTINE 2024 – RAD NA BUDUĆNOSTI - Poziv za prijavu projekta

Datum objave: 31.01.2024

Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine dostavilo je Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K informaciju da je UNESCO otvorio poziv za prijavu projekata u okviru inicijative  „Volonteri svjetske baštine 2024 – rad na budućnosti“.



Inicijativa volontera Svjetske baštine pokrenuta je 2008. godine kako bi potaknula mlade na poduzimanje konkretnih mjera i aktivniju ulogu u zaštiti, očuvanju i promicanju lokaliteta svjetske baštine. Sastoji se od akcijskih kampova koje organiziraju organizacije mladih ili institucije, u suradnji s više sudionika i partnera, koji zajedno rade na očuvanju lokaliteta svjetske baštine. Inicijativa mobilizira  domaće i međunarodne volontere  da kroz praktične aktivnosti i aktivnosti podizanja svijesti rade na očuvanju zajedničkog kulturnog i prirodnog naslijeđa.

Informacije o pozivu i kriterijima za prijavu projekata, obrazac za prijavu u elektroničkom obliku, kao i informacije o ovoj inicijativi možete pronaći na poveznici:

http://whc.unesco.org/en/news/2644

Rok za prijavu projekata je 16.02.2024. godine.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti