Posjeta ministra Hadžovića Područnoj školi u Vranjevićima

Datum objave: 03.10.2018

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović je jučer, 02. listopada posjetio Područnu školu u Vranjevićima, sa direktorom Osnovne škole Blagaj i navedene područne škole, gospodinom Zlatkom Čerkezom, povodom doniranja klima uređaja za školu čime su omogućeni kvalitetniji uvjeti za odvijanje nastavnog procesa.



Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, dr.sc. Rašid Hadžović se zahvalio donatoru klima uređaj i naglasio značaj ovakvih investicija i u područne škole, te nastavak poboljšanja uvjeta za odvijanje obrazovno- odgojnog procesa u istim, u svrhu postizanja željenog cilja, a to je kvalitetno obrazovanje za sve.. „Donaciju klima uređaja smo dobili putem nekoliko projekata, i zaista će biti od pomoći našim učenicima za svakodnevno odvijanje nastave. Ovo je jedan početak našeg budućeg djelovanja i pronalaženja načina kako da pomognemo područnim školama, jer svi naši učenici zaslužuju kvalitetno obrazovanje i kvalitetne uslove za odvijanje nastave. U zadnje tri godine smo prekoračili preko pola miliona konvertibilnih maraka i uspjeli nabaviti opremu za škole, kao i sredstva za edukaciju nastavnika“, kazao je ministar Hadžović i dodao da će Ministarstvo nastaviti vrijedno raditi i truditi se da implementira sve kvalitetne projekte u HNŽ-K.

Direktor Osnovne škole Blagaj, i područne škole u Vranjevićima, gospodin Zlatko Čerkez, se zahvalio ministru Hadžoviću na njegovoj incijativi za poboljšanje uvjeta, što je rezultiralo doniranjem klima uređaja, kao i na cjelokupnom doprinosu školi.

Galerija

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti