2. Nacionalni dan svjesnosti o knjižnicama

Datum objave: 05.09.2018

U okviru ERASMUS+ Projekta (LNSS): Umrežena Knjižnica- službe podrške: Modernizacija knjižnica u zemljama zapadnog Balkana, 2. Nacionalni dan svjesnosti o knjižnicama (NAD) će se održati u petak, 07. rujna  2018. godine, u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru od 11:00 do 13:00 sati.



Manifestacija je koncipirana kao usavršavanje osoblja i reforma knjižničnih usluga koji će se održati u zemljama zapadnog Balkana kroz usavršavanje osoblja i reformu knjižničnih usluga.

Predavači ove godine su iz Nacionalne i Sveučilišne Knjižnice Zagreb, savjetnica za školske knjižnice sa ogromnim iskustvom u planiranju i unaprjeđivanju razvoja školskih knjižnica, gospođa Frida Bišćan; pokretač i realizator mnogobrojnih projekata vezano za knjižnice na području BiH i šire, dr. sc. Ratko Knežević sa Univerziteta u Bihaću.

NUB- Nacionalna i univerzitetska biblioteka BiH, Virtualna biblioteka BiH sa svojim timom odabranih stručnjaka u saradnji sa kolegicom sa Sveučilišta u Mostaru, će po prvi put predstaviti novitete u postojećim bibliotečko-informacionim sistemima COBISS.BH i E-CRIS.BH.

copper hair extensions uk ancient chinese secret hair growth korean human hair wigs wig installation london people getting extensions hair wigs uk lavender kanekalon braiding hair stores that sell wigs near me hair wigs uk ombre brazilian hair weave the hair lounge london grays hair extensions
Projekti