OKRUGLI STOL „Perspektive obrazovanja i tržišta rada u sektoru turizma u HNK“

Datum objave: 24.11.2016

OKRUGLI STOL

„Perspektive obrazovanja i tržišta rada u sektoru turizma u HNK“

Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK organizira Okrugli stol  s temom “Perspektive obrazovanja i tržišta rada u sektoru turizma u HNK“, koji će se održati u Hotelu „City“ Mostar u ponedjeljak, 28. novembar 2016. godine, s početkom u 11:00 sati, (Vukovarska b.b. Mostar). 

Okrugli stol se održava u okviru IPA projekta „Improving skills and knowledge through the integration of VET systems for Blue Growth and Tourism Development - Blue SKILLS“, u kojem kao partner učestvuje Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK. Opći cilj Blue SKILLS projekta je jačanje integracije obrazovnih sistema i strukovnog osposobljavanja u Jadranskom području, s posebnom usmjerenošću ka strateškim sektorima nautičkih i pomorskih tehnologija i turizma, koji predstavljaju dva od četiri stupa EUSAIR strategije To se posebno odnosi na priznavanje metode i alate za priznavanje vještina, na obrazovnoj i profesionalnoj razini.

Na učešću na Okruglome stolu pozvani su ključni predstavnici obrazovanja i tržišta rada u sektoru turizma s područja HNK, kako bi razmjenom iskustava i dobrih praksi pridonijeli raspravi i oblikovanju zaključaka.


Dokumenti

human hair extensions in chennai best raw hair vendors human hair the wig shop hollywood how to fix frizzy hair extensions natural hair wigs uk luxy hair reviews 2017 blonde bundles human hair human hair wigs indian temple hair extensions wedding hairstyles updo hair extensions uk
Projekti